OFERTA PASTE 2019

Intr-un peisaj de vis din DUMBRAVA SIBIULUI – care l-a facut pe reputatul muzeolog olandez Bernet Kempers, inca din 1966, sa numeasca muzeul sibian “cel mai frumos muzeu in aer liber din Europa“ cu paduri racoroase si poienite insorite, strabatute de un raulet ce misca rotile morilor de apa, avand in mijloc un lac de 6 ha, in care se oglindesc morile de vant dobrogene si constructiile pescarilor din Delta Dunarii si pe care sunt expuse mori si poduri plutitoare (la care se ajunge cu lotcile pescaresti ancorate la debarcader), se afla cel mai mare - ca teritoriu, mai bogat - ca patrimoniu si mai original - ca si conceptie tematica, muzeu in aer liber din Romania si printre cele mai reprezentative institutii de acest gen din Europa.

Pensiunea Vestem este o reconstituire a Hanului din Vestem – Jud. Sibiu, in incinta Muzeului Tehnicii Populare Astra, incadrat in sectorul tematic „ Edificii de utilitate public sociala“( inaugurat dupa 1996 ).

Aceasta reconstituire asigura, pe de o parte dezvoltarea muzeului conform proiectului sau tematic, iar pe de alta parte suplimentarea serviciilor oferite publicului. Nu lipsit de importanta este faptul ca, pe langa posibilitatea de a gusta din bucatele traditionale romanesti, unitatea transferata, va ofera si posibilitatea inoptarii aici, ambele servicii intr-un decor ce aminteste de civilizatia romaneasca de acum 150 de ani.

Hanul Vestem detine 40 locuri de cazare in camere single,double sau triple toate utilate cu bai,televizoare si internet.

VA OFERA UN SEJUR DE 3 ZILE LA PRETUL DE NUMAI
3 NOPTI DE CAZARE
26.04.2019-29.04.2019
LA PRETUL DE:

590 RON / persoana


In acest pret aveti 3 mese pe zi
– Mic dejun: bufet suedez
– Pranz: ciorba+fel principal
– Cina: fel principal+desert
– Pranz festiv de Pasti
– Optional meniu de post in zilele premergatoare PASTELUI (trebuie anuntat dinainte)


26.04.2019

– Sosirea invitatilor la Hanul Vestem.
– Va intampinam cu un pahar de tuica sau afinata, aperitiv inainte de cina
– Cina de bun venit

28.04.2019

– Micul dejun
– Pranz
– Vizitarea Muzeului Tehnicii Populare Astra (contra cost) care este considerat cel mai frumos muzeu in aer liber din Europa. Ocupă aproape 100 de hectare pe care poţi admira 127 de gospodării, 400 de construcţii şi 22.000 de obiecte de inventar. Ţi-ar lua o zi numai să le înşiri pe cele mai importante, dar nu obiectele în sine sunt cele care au atras anul trecut peste 350.000 de vizitatori, ci faptul că muzeul pare viu, o întindere pestriţă de gospodării care par încă locuite. Curţile sunt pline de flori, pomii – de rod, pe case se întind bolţi de viţă-de-vie
– Cina
– Participarea la Slujba de Inviere, aveti ocazia de a asista la sluja de Inviere la Biserica de lemn din muzeul in aer liber (biserica de lemn este considerate una dintre cele mai vechi din tara nostra)


28.04.2019

– Mic dejun, unde toata lumea va servi Paste si va ciocni un ou rosu
– Timp liber la dispozitie
– Pranz – masa festiva de Pasti.
– Ca obiective turistice orasul Sibiu este un oras medieval unde peste tot unde ridici privirea se simte prezenta arhitecturi vechi pastrate peste ani.Cel mai important obiectiv ar fi Cetatea Sibiului aici pot fi vazute 3 dintre cele mai bine conservate turnuri de aparare: Turnul Archebuzierilor care a fost construit in sec xv pe o fundatie octogonala. Un alt obiectiv interesant este Cetatea cu Bazilica in stil Romanic de pe dealul Sf.Mihail. Este unul dintre cele mai reprezentative monumente ale stilului romanic din Transilvania, printre cele mai vechi din aceste parti ale tarii.
– Cina, dupa care puteti petrece o seara placuta in pensiune intr-o ambianta deosebita alaturi de cei dragi. Va punem la dispozitie sah, remi sau table. .

29.04.2019

– Micul dejun.
– Plecarea invitatiilor.

Pachetul include 3 nopti cazare. Cine doreste sa vina mai repede sau sa mai ramana pretul este:

-125 ron camera single/zi cu mic dejun
-150 ron camera dubla/zi cu mic dejun
-175 ron camera tripla/zi cu mic dejun

Pretul pachetului pentru copiii 0-6 ani este gratuit.

Pretul pachetului pentru copiii 7-14 ani este de 50% reducere.

*** LA PLATA INTEGRALA PANA LA 01.03.2019 A PACHETULUI DE PASTE BENEFICIATI DE UN DISCOUNT DE 7% .
VA MULTUMIM


PUTETI EFECTUA PLATA IN CONTUL:
S.C CARAIMAN S.R.L
STR. PODRAGUL NR.23, SIBIU
RO31BTRL03301202686421XX BANCA TRANSILVANIA SIBIU
TEL 0269252948; 0745703845
WEB DESIGN SIBIU